Att variera sin träning | Wrestling och brottning

Wrestling och brottning

Greppar tag i sporten och träningen

Att variera sin träning

Som brottare så är det viktigt att man får den träning som är bäst för sitt utövande. Dock så kan det vara skoj att variera sin träning och få prova på något annat. Det kan finnas muskelgrupper som aldrig fått så mycket träning och det kan finans en fördel att träna hela kroppen.

Prova på ishockey

Något som kanske kan passa en brottare är ishockey. Det är en fysisk sport som kan kräva lite råstyrka om man ska tackla en motståndare. Det kan kännas lite ovant som brottare att kliva ut på isen iklädd hockeyutrustning men väl på isen och man får upp farten på skridskorna så kan det vara en rolig träning för dig. Det gäller att du använder din reaktionsförmåga så ingen kommer och tacklar omkull dig. Va alltid först på pucken och tackla först.

Prova på fotboll

Inom fotboll så är det inte lika mycket ruff som det kan vara i ishockey. Här gäller det att vara uthållig och springa mycket. Konditionsträningen är viktigt för en fotbollsspelare. Viss bollkontroll är ju också bra att ha då denna läderkula ska in i målet. De flesta har nog spelat fotboll som yngre så denna träning kan vara en skön avkoppling från din brottning.